Ügyfélszolgálat és megrendelés: (06 1) 5333 777  

Cell-1 csigakrém, testápoló

SAN008

cell-1 természetes alapanyagokból
Made in Switzerland

További részletek

Regeneráló bőrápolás csiganyálka kivonattal

 

Cell-1 regeneráló testápoló

A Cell-1 testápoló különleges kényeztetést nyújtó, kellemes illatú bőrápoló. A regeneráló és bőrmegújító testápoló csiganyálka kivonattal frissíti fel és ápolja bőrét. A Cell-1 testápoló különleges hatóanyagainak köszönhetően hidratálja a bőrsejteket. Tegye érezhetően rugalmasabbá, feszesebbé, simábbá és széppé bőrét. 

Kiszerelés: 200ml.


Mit tud a Cell-1 testápoló?

-          Testápolás csiganyálka kivonattal

-          Regenerálás és hidratálás

-          Érezhetően rugalmas és puha bőr

-          Könnyű felszívódás

-          100%-ban svájci termék

-          Kapható a patikákban és a Müllerben

 

Csiganyálka kivonat a cell-1-ben


A cell-1 csigagél-kivonatot tartalmaz, amely megújítja a bőrsejteket, gyógyítja a sebeket, eltünteti a műtéti és az égési sérülések hegeit. Már az ókori görögök és rómaiak is ismerték a gyógyító és nyugtató hatását. A kozmetikai ipar számára akkor vált érdekessé a csiganyálka kivonat, amikor a csigafarmokon dolgozók beszámoltak előnyös tapasztalataikról. A munkások keze különösen puhává vált és a korábbi sérüléseik is nagyon gyorsan regenerálódtak, anélkül hogy sebeik elfertőződtek és behegesedtek volna. A csiganyálka kivonatot természetes módon, a Helix Aspersa Müller nevű csigafajták nyálkájából nyerik. A cell-1 csiga gél titka fő alkotóelemében, az allantoinban rejlik. Ez a kivonat képessé teszi a csigákat kötőszöveteik, valamint házuk megújítására. Ugyanígy hat az allantoin az emberi bőrre. Hatására a bőrsejtekben protein képződik és mintegy varázsütésre a bőr regenerálódik. A cell-1 gél glikolsavat is tartalmaz, amely bőrradírként hat a bőrre és az elöregedett, roncsolódott bőrsejteket természetes úton távolítja el.

 

Felhasználási javaslat

 

A Cell-1 testápoló ideális megoldás mindennapos használatra. Alkalmazza fürdés után, igény szerint, külsőleg és élvezze bőre felfrissülését. Először javasolt a Cell-1 gélt pontszerűen felvinni, ráncok, pattanások, foltok, hegek és striák esetén. Végül gondoskodjon bőre hidratálásáról a Cell-1 testápolóval!Érezze jól magát a bőrében a cell-1 csigakrémmel!

Telefonáljon most, rendelje meg Ön is és legyen a világszerte elégedett milliók egyike!Használja ki akciónkat és rendeljen.

1db Cell-1 testápoló 6 990 Ft + szállítási költség
2db Cell-1 testápoló csak 8 990 Ft szállítási költség

Hívjon bennünket most!

Legyen egyszerűen szép és ápolt!


Keresse a cell-1-t a gyógyszertárakban is!

Az Ön partnere az egészséges életvitelben

A Sanitas 24 Svájcban gyógytermékeket és fizioterápiás készülékeket értékesít a jobb közérzet és az életminőség javítása érdekében.


Az egyedülálló terápiás eszközök és étrendkiegészítő termékek nagymértékben hozzájárulnak a harmonikus Work-Life-Balance kialakításához.Termékeinket forgalmazza az összes svájci gyógyszertár és drogéria is.Már Magyarországon is elérhető!