Ügyfélszolgálat és megrendelés: (06 1) 5333 777  

Cell-1 & Cell-1 kézkrém

SAN007

15 990 Ft‎

-490 Ft‎

16 480 Ft‎

Helyett 16 480 Ft‎

Bemutatjuk exkluzív szettünket, amit a forradalmi cell-1 bőrápoló gélből és a cell-1 kézkrémből állítottunk össze a szép és ápolt bőr megőrzése érdekében.

További részletek

Regeneráló bőrápolás csiganyálka kivonattal

 

A cell-1 csiga gél kiváló kozmetikai alapanyagát a Helix Aspersa Müller csigafajta nyálkája biztosítja.

 

  • Forradalmian új termék a bőrápolásban
  • 100 % svájci minőség
  • Hatékony: pattanások, aknék, hegek, ráncok, terhességi csíkok, striák (bőrrepedések) kezelésében
  • Megújítja a bőrt
  • Eredményesen kezeli a műtéti hegeket, felszíni sérülések hegeit
  • Ápolja az érett bőrt, csökkenti a ráncokat és bőregyenetlenségeket, illetve megakadályozza ezek újra kialakulását
  • Bőrfeszesítő hatású
  • Kiváló szemkörnyék ápoló
  • Borotválkozás utáni arckrémként is ajánlott


A fő hatóanyag-kombináció közt találhatók még az allantoin, azelasztin, a kollagén, a glikolsav, valamint vitaminok és ásványi anyagok is.

 

Csiganyálka kivonat a cell-1-ben


A cell-1 csigagél-kivonatot tartalmaz, amely megújítja a bőrsejteket, gyógyítja a sebeket, eltünteti a műtéti és az égési sérülések hegeit. Már az ókori görögök és rómaiak is ismerték a gyógyító és nyugtató hatását. A kozmetikai ipar számára akkor vált érdekessé a csiganyálka kivonat, amikor a csigafarmokon dolgozók beszámoltak előnyös tapasztalataikról. A munkások keze különösen puhává vált és a korábbi sérüléseik is nagyon gyorsan regenerálódtak, anélkül hogy sebeik elfertőződtek és behegesedtek volna. A csiganyálka kivonatot természetes módon, a Helix Aspersa Müller nevű csigafajták nyálkájából nyerik. A cell-1 csiga gél titka fő alkotóelemében, az allantoinban rejlik. Ez a kivonat képessé teszi a csigákat kötőszöveteik, valamint házuk megújítására. Ugyanígy hat az allantoin az emberi bőrre. Hatására a bőrsejtekben protein képződik és mintegy varázsütésre a bőr regenerálódik. A cell-1 gél glikolsavat is tartalmaz, amely bőrradírként hat a bőrre és az elöregedett, roncsolódott bőrsejteket természetes úton távolítja el.

Csomag tartalma

Az Ön partnere az egészséges életvitelben

A Sanitas 24 Svájcban gyógytermékeket és fizioterápiás készülékeket értékesít a jobb közérzet és az életminőség javítása érdekében.


Az egyedülálló terápiás eszközök és étrendkiegészítő termékek nagymértékben hozzájárulnak a harmonikus Work-Life-Balance kialakításához.Termékeinket forgalmazza az összes svájci gyógyszertár és drogéria is.Már Magyarországon is elérhető!