Ügyfélszolgálat és megrendelés: (06 1) 5333 777  

Cell-1 csigakrém, kézkrém

SAN003

cell-1 természetes alapanyagokból
Made in Switzerland

További részletek

Regeneráló bőrápolás csiganyálka kivonattal

 

A cell-1 csiga gél kiváló kozmetikai alapanyagát a Helix Aspersa Müller csigafajta nyálkája biztosítja.

 

 • Forradalmian új termék a bőrápolásban
 • 100 % svájci minőség
 • Hatékony: öregségi foltok, májfoltok, napfoltok kezelésében
 • Megújítja a bőrt
 • Kiválóan hidratál
 • Tökéletes kiegészítője a cell-1 csiga gélnek
 • Ápolja az érett bőrt, csökkenti a ráncokat és bőregyenetlenségeket, illetve megakadályozza ezek újra kialakulását
 • Bőrfeszesítő hatású
 • Kiváló szemkörnyék ápoló
 • Borotválkozás utáni arckrémként is ajánlott
 • Javasolt felhasználási területei: arc, nyak, dekoltázs, kéz

 

A fő hatóanyag-kombináció közt találhatók még az allantoin, az elasztin, a kollagén, a glikolsav, valamint vitaminok és ásványi anyagok is.

 

Csiganyálka kivonat a cell-1-ben


A cell-1 csigagél-kivonatot tartalmaz, amely megújítja a bőrsejteket, gyógyítja a sebeket, eltünteti a műtéti és az égési sérülések hegeit. Már az ókori görögök és rómaiak is ismerték a gyógyító és nyugtató hatását. A kozmetikai ipar számára akkor vált érdekessé a csiganyálka kivonat, amikor a csigafarmokon dolgozók beszámoltak előnyös tapasztalataikról. A munkások keze különösen puhává vált és a korábbi sérüléseik is nagyon gyorsan regenerálódtak, anélkül hogy sebeik elfertőződtek és behegesedtek volna. A csiganyálka kivonatot természetes módon, a Helix Aspersa Müller nevű csigafajták nyálkájából nyerik. A cell-1 csiga gél titka fő alkotóelemében, az allantoinban rejlik. Ez a kivonat képessé teszi a csigákat kötőszöveteik, valamint házuk megújítására. Ugyanígy hat az allantoin az emberi bőrre. Hatására a bőrsejtekben protein képződik és mintegy varázsütésre a bőr regenerálódik. A cell-1 gél glikolsavat is tartalmaz, amely bőrradírként hat a bőrre és az elöregedett, roncsolódott bőrsejteket természetes úton távolítja el.

 

Felhasználási javaslat

 

Naponta kétszer vigye fel a gélt és látni fogja, hogyan regenerálódik bőre. A cell-1 csigakrém mellékhatások nélkül hat, könnyen felvihető és az arcon, valamint a test teljes bőrfelületén alkalmazható. Alkalmazza reggel és este, megtisztított bőrfelületre (még az esetleges más bőrápoló termékek felvitele előtt) és látni fogja, hogyan regenerálódik bőre. Lássa és érezze a kezelések során a cell-1 megnyugtató és hosszantartó bőrfeszesítő hatását! A cell-1-el egy különösen hatékony termékhez jut, amely megújítja a bőrsejteket, ragyogóvá teszi a bőrét és frissítő, üde, sima és feszes érzést biztosít. A használat folyamán a ráncok, bőrfoltok és egyéb bőrhibák elhalványodnak. Száraz bőrnél és a jobb eredmény elérése érdekében ajánlatos alkalmazni egy olyan hidratáló krémet, mint a cell-1 kézkrém. A kézkrémet, csakúgy, mint a cell-1 gélt a test bármely felületén lehet alkalmazni. A cell-1 az ideális megoldás zsíros, aknés és pattanásos bőrre. A cell-1 kellemes és pihentető érzést kölcsönöz, és a bőr visszanyeri eredeti rugalmasságát, fiatalságát. Tapasztalja meg, miként újul meg bőre. A cell-1 az ideális választás a sima, szép és tiszta bőrért. A cell-1 vitalizáló és hatásos formája a csiganyálka kivonatnak. Bőre a csiganyálka kivonat révén simává és tisztává válik, zavaró hegek nélkül.

Érezze jól magát a bőrében a cell-1 csigakrémmel!

Telefonáljon most, rendelje meg Ön is és legyen a világszerte elégedett milliók egyike!Használja ki akciónkat és rendeljen.

1db Cell-1 kézkrém 2 990 Ft + szállítási költség
2db Cell-1 kézkrém csak 4 990 Ft szállítási költség

Hívjon bennünket most!

Legyen egyszerűen szép és ápolt!


Keresse a cell-1-t a gyógyszertárakban is!

Az Ön partnere az egészséges életvitelben

A Sanitas 24 Svájcban gyógytermékeket és fizioterápiás készülékeket értékesít a jobb közérzet és az életminőség javítása érdekében.


Az egyedülálló terápiás eszközök és étrendkiegészítő termékek nagymértékben hozzájárulnak a harmonikus Work-Life-Balance kialakításához.Termékeinket forgalmazza az összes svájci gyógyszertár és drogéria is.Már Magyarországon is elérhető!