Ügyfélszolgálat és megrendelés: (06 1) 5333 777  

Impresszum

A weboldal tartalmát az üzemeltető a legjobb tudása szerint állította össze.

A weboldal tartalmáért felelős és a weboldal üzemeltetője:

M&D product placement GmbH Magyarországi Fióktelep,

1112 Budapest, Péterhegyi lejtő 24.

info@cell-1.hu, www.cell-1.hu

Amennyiben oldalainkon bármilyen jellegű törvénysértőt tapasztal, úgy kérjük mihamarabb lépjen velünk kapcsolatba.

Felelősség kizárása

Bár oldalunk tartalmának aktualizálására, teljességére és helyességére törekszünk, mégsem vállalhatunk érte garanciát. Oldalaink tartalmaznak harmadik felek által fenntartott oldalakra mutató linkeket. Ezen linkelt weboldalak tartalmára nincs befolyásunk. A tartalmak helyességért mindig az adott szolgáltató vagy üzemeltető felelős. Ezekért mi semminemű felelőséget átvállalni nem tudunk és ezen tartalmakat nem tudhatjuk magunkénak.

Amennyiben törvénysértésről szerzünk tudomást, a szóban forgó tartalmakat azonnal eltávolítjuk. Az erre vonatkozó felelősséget csak a konkrét jogsértés ismertté válásának időpontjától áll módunkban felvállalni. A bírsággal sújtott figyelmeztetést a tények ismerete nélkül elvből visszautasítjuk.

Vitás esetben a magyar jogszabályok érvényesek. Kérésre a mediátoros megoldást előnyben részesítjük a bírósági perrel szemben.
 

Weboldal tervezés és technikai kivitelezés:
Adrius Web Team
info@adrius.hu


Az Ön partnere az egészséges életvitelben

A Sanitas 24 Svájcban gyógytermékeket és fizioterápiás készülékeket értékesít a jobb közérzet és az életminőség javítása érdekében.


Az egyedülálló terápiás eszközök és étrendkiegészítő termékek nagymértékben hozzájárulnak a harmonikus Work-Life-Balance kialakításához.Termékeinket forgalmazza az összes svájci gyógyszertár és drogéria is.Már Magyarországon is elérhető!